Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі посеред дороги знайшли мертвим молодого чоловіка

Закарпатські правоохоронці наразі встановлюють обставини аварії, у результаті якої загинув пішохід. Повідомлення про автопригоду на Великоберезнянщині зі смертельним наслідком надійшло до поліції близько 1 год ночі.

Тіло померлого виявили співробітники групи реагування патрульної поліції, які здійснювали патрулювання районом. На місце вони викликали слідчо-оперативну групу, яка встановила особу загиблого.

Читайте також:
Водія затисло в розбитому авто: вночі сталася аварія

У відділі комунікації поліції Закарпатської області розповіли, що ним виявився 31-річний житель села Малий Березний. Під час огляду тіла загиблого, на ньому виявили травми, характерні для аварії. В результаті оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили автомобіль, причетний до аварії та його власника.

У ході проведених заходів, авто «Volkswagen Golf» розшукали. За кермом авто перебував 27-рінчий мешканець смт. Великий Березний. За фактом ДТП зі смертельними наслідками (частина 2 стаття 286 Кримінального кодексу України) у поліції розпочате слідство. У ході розслідування буде з’ясовано усі обставини даної автопригоди.