Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівця взяли під варту. Сума застави – понад мільйон гривень

За клопотанням прокурора Мукачівської місцевої прокуратури слідчим суддею Мукачівського міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 1 млн 51 тис грн застави  підозрюваному у наркоторгівлі (ч.2 ст.307 КК України).

Згідно матеріалів провадження, мукачівець, сплативши майже 580 тис грн застави, знову продовжив займатись злочинним промислом. У січні 2020  року, правоохоронцями задокументовано факт збуту ним концентрату макової соломки.

Читайте також:
В Мукачеві засудили наркоторговця

До цього, мукачівця сім разів визнавали винним у вчиненні різноманітних злочинів, в тому числі за крадіжку, зберігання та збут наркотичних речовин. Крім того, наразі він є фігурантом інших аналогічних кримінальний проваджень. Одна справа, за його обвинуваченням у наркоторгівлі, слухається у суді. 

В іншій, де у вересні 2019 року його затримали, теж за підозрою у наркоторгівлі, досудове розслідування на стадії завершення. Матеріали провадження відкриті сторонам для ознайомлення. Наразі чоловік утримується під вартою. Триває подальше досудове розслідування.