Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юнак напав на чоловіка з фізичними вадами та пограбував його

21-річний хустянин на вулиці Локоти пограбував місцевого чоловіка з обмеженими можливостями. Поліцейські встановили і затримали особу причетну до злочину. За вказаним фактом розпочато слідство.

Вчора, 16 березня, близько 16:30 год до поліції надійшло повідомлення від жителя м.Хуст про те, що невідомий чоловік підбіг до нього і відкрито викрав з його кишені гроші.

Читайте також:
У Сваляві поліція розкрила угон транспортного засобу

За вказаним повідомленням було орієнтовано наряди поліції. За дві години після повідомлення, чоловіка, який пограбував людину з вадами здоров’я, було затримано. Ним виявився вже судимий за майнові злочини 21-річний житель Хуста. Як з’ясували правоохоронці, грабіжник підбіг до 45-річного потерпілого, коли він заходив до під’їзду багатоповерхівки, пограбував його та втік, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Грабіжника затримано до ізолятора тимчасового тримання. За фактом відкритого заволодіння майна, поєднаного із насильством, що передбачено частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, розпочато слідство. Зараз вирішується питання про повідомлення підозри грабіжнику та обрання йому запобіжного заходу.