Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі у Перечинському районі виник конфлікт

Вночі у Перечинському районі виник конфлікт
ВІДЕО ДНЯ

15 березня близько 2:30 ночі до поліції надійшло повідомлення про конфлікт у селі Тур’ї-Ремети Перечинського району. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що конфлікт виник між групою осіб. Встановлено, що близько 2:30 ночі мешканець села Тур’ї-Ремета, повертаючись додому, біля свого автомобіля марки "ІВЕКО", побачив двох невідомих йому осіб, які з паливного баку вищевказаного авто здійснювали крадіжку дизельного пального.

Між крадіями та потерпілим виникла суперечка. На допомогу власнику авто прийшли також інші місцеві жителі, які допомогли чоловікові затримати злочинців до приїзду поліції. 

Реклама

Правоохоронці ж на місці події встановили особи підозрюваних у крадіжці. Ними виявились 28-річний мешканець села Оноківці та 27-річний ужгородець. У них вилучили речові докази та автомобіль марки "Форд Фокус", на якому пересувались підозрювані. 

Читайте також:
Піймали на гарячому: у Ракошині розгорівся конфлікт через дії ромів
Реклама

Авто поміщено на спецмайданчик  Перечинського відділення поліції. За фактом замаху на крадіжку слідчі відділку відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Чоловіків затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вони перевіряються на причетність до аналогічних крадіжок, скоєних останнім часом у районі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно