Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відомого закарпатського активіста засудили до 6 років тюрми

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області у відкритому судовому засіданні розглянув обвинувальний акт стосовно чоловіка 1977  року народження, якого визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 286 та ч. 3 ст. 135 КК України, а саме у порушенні правил безпеки дорожнього руху та залишення в небезпеці потерпілого, що призвело до його смерті.

Як встановив суд, ввечері 05 грудня 2017 року обвинувачуваний, керуючи автомобілем "Skoda Octavia", допустив наїзд на 59-річного пішохода. Винуватець аварії відразу після вчиненого злочину залишив потерпілого без допомоги, що в подальшому спричинило смерть останнього. У судовому засіданні чоловік свою вину не визнав.

Як повідомляє у своєму телеграм-каналі журналіст Віталій Глагола, йдеться про одіозного  закарпатського активіста Павла Павлова.

Читайте також:
Смертельна ДТП в Кольчині: загинув мукачівець

За результатами повного та всебічного судового розгляду, суд ухвалив визнати обвинуваченого винним та призначити йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

Крім того, судом задоволено цивільний позов потерпілої та стягнуто з обвинуваченого на її користь 200 тис. грн. моральної шкоди. Також, судом ухвалено до набрання вироком законної сили обрати відносно обвинувачено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, взявши останнього під варту негайно в залі суду.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги у випадку її відсутності, інформує Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області.

Нагадаємо, що засуджено хустянина за порушення вимог умовного покарання.