Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • До Дня усіх закоханих в Ужгородській міській бібліотеці відбувся розважальний захід "Під знаком Купідона"

До Дня усіх закоханих в Ужгородській міській бібліотеці відбувся розважальний захід "Під знаком Купідона"

Саме, 14 лютого люди звертаємося до теми кохання, бо це Всесвітній день закоханих.  Про любов у різних її проявах, а також екскурс в історію свята і про найдавнішу "валентинку" розповіли ведучі Світлана Баран та Андріана Гузак. 

Свято відкрив представник влади – начальник Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Євген Бобров, який привітав усіх з таким прекрасним святом і побажав, щоб кожен знайшов свою половинку, – йдеться у повідомленні бібліотекаря Ужгородської ЦМБ Андріани Гузак.

Молодь, яка завітала на захід, виявилася обізнаною в історії цього свята, і доповнювала розповідь ведучих, а також переглянула відео про святого Валентина. Але яке б було свято без конкурсів. А їх на заході було чимало. 

Молоді дівчата і хлопці змогли показати свої здібності  на уважність, де за декілька секунд, розглянувши обрану дівчину, вони мали із зав’язаними очима відгадати деякі деталі зовнішності дівчини. А також для дівчат хлопці співали так звані "серенади" – караоке, яке згодом підхоплював зал. 

Захід настільки захопив учасників, що один з них – Руслан Береній написав і зачитав свій власний реп. 

Про здорове та безпечне кохання, а саме про контрацепцію та методи захисту, розповіла провідний спеціаліст Ужгородського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Анжела Бабкіна.

З музичними привітаннями виступили солісти Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора – Ванесса Стойко, Іванна Волос та вокальна студія "Solo mio" СЦД "Ювентус" – Сергій Юзьків та Софія Фабіан.

Протягом заходу були заохочувальні призи, а також за гучними оплесками присутніх був обраний найактивніший учасник усіх конкурсів, який отримав "Грамоту переможця" за найбільшу активність, обізнаність та креативність. Крім того, у бібліотеці стартувала акція "Зізнайся бібліотеці в коханні", де всі охочі можуть на "валентинках" висловити свої почуття і зробити фото в "Зоні кохання".

Організаторами заходу були Ужгородська центральна міська бібліотека та Ужгородській міській центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.