Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді зварили велетенську порцію токану

В Ужгороді було встановлено рекорд по варінню закарпатської страви токан.

Про це розповідає громадський активіст Денис Добра.

"Разом з дружиною були помічниками і частинкою файної команди – готували рекордну закарпатську страву – токан з бринзою і смаженою солониною" – зазначає на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук пан Денис.

За словами активіста, на приготування страви їм знадобилось 2435 літрів кукурудзяної каші, 200 кг боржавської бринзи та 160 кг буженої закарпатської солонини.