Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородців та гостей міста запрошують поспівати народних пісень

У суботу, 23 вересня, о 14.30 народний фольклорно-етнографічний ансамбль «Ужгород» щиро запрошує містян та гостей міста у вишиванках, традиційних костюмах різних народів прийти і заспівати закарпатські народні пісні на території Закарпатського музею народної архітектури та побуту (скансену).

О 15.00 із музею вирушить етнопроменад – ужгородці, танцювальні, фольклорні колективи, гості, учасники офіційних делегацій з інших міст, у тому числі з міст-побратимів Ужгорода, які приїдуть на день народження обласного центру Закарпаття, під супровід народного музичного гурту «Гудацька тайстра», пройдуть на площу Театральну. Там представлять в’язанку народних танців, а потім усіх запросять узяти участь у наймасовішому танці-увиванці від Дитячої академії танцю «Джерельця Карпат».

А у неділю, 24 вересня, о 13 годині на площі Театральній розпочнеться концерт за участі: оркестру Головного управління Національної поліції Закарпатської області, Дитячої академії танцю «Джерельця Карпат», зразкового дитячого ансамблю танцю «Веселка», танцювального ансамблю центру творчого розвитку дітей «Зефірчик Зіраті», зразкового театру танцю «Диво».