Угорські страви у ресторанах за півціни: в області розпочнеться смачний тиждень
На Закарпатті стартує сьомий "Тиждень угорських страв". У цей час вибрані ресторани надаватимуть знижку на окремі угорські страви. Розпочнеться акція 28 лютого і триватиме 4 дні, до 3 березня. Організаторами є Закарпатська угорська туристична рада, яка у такий спосіб намагається зберегти та популяризувати угорську кухню і традиції загалом.
"Основна наша мета – захищати гастрономічну культуру нашої громади та використати це для розвитку нашої культури і бізнесу. – Зазначає голова Закарпатської угорської туристичної ради, Шарлота Чізмар. – У ресторанах, які подали заявку будуть знижки від 25 до 50 відсотків. Найбільша знижка припадатиме на «жирний четвер», 28 лютого.
Наразі до акції вже долучилися 22 заклади, де готують угорські страви. Це переважно заклади Берегівського, Виноградівського й Ужгородського районів. Реєстрація ресторанів триватиме ще до 15 лютого, тому кількість учасників може збільшитися. Більше – у сюжеті.
Нагадаємо, раніше журналісти "1+1" розповіли про "Тиждень угорських страв на Закарпатті".