Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ранок в Ужгороді розпочався молитвою за Україну

Заслужений академічний Закарпатський народний хор виконав гімн України.

Сьогодні, 24 серпня, о 6 годині ранку в Ужгороді на Київській набережній світанок Дня Незалежності України розпочався із молитов та народно-патріотичних пісень, а слухачами стали жителі обласного центру Закарпаття та гості міста.

До них приєдналися керівництво області, представники правоохоронних та силових структур, депутати, дипломати, громадськість та ветерани. Також в унікальній мистецько-патріотичній події взяв участь начальник Закарпатської митниці Микола Румянцев, – інформує Закарпатська митниця у соцмережі Фейсбук.

Читайте також:
Яке 24 серпня релігійне свято та традиції цього дня

Заслужений академічний Закарпатський народний хор під керівництвом Наталії Петій-Потапчук традиційно виконав гімн України разом із гостями з м.Краматорськ – народним фольклорно-дослідницьким гуртом «Курінець». А священники різних конфесій краю провели богослужіння та помолилися за щасливе майбутнє України. Далі творчі колективи продемонстрували присутнім концертну програму з танцями та піснями.

Захід проводився у рамках культурного марафону «Не забуваючи минуле, погляд у майбутнє» до 30-річчя Незалежності України.

До слова, артисти Заслуженого академічного Закарпатського народного хору щороку готують цікаву концертну програму до Дня Незалежності, розпочинаючи її удосвіта, 24 серпня, молитвою за Україну, вітаючи всіх українців.