Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пісне меню: простий рецепт страви з грибів

Під час посту гриби можуть стати чудовим замінником м’яса. Пропонуємо приготувати гриби, тушковані з помідорами.

Свіжі гриби потрібно почистити, обшпарити та нарізати скибочками. Потім обсмажити їх з дрібно нарізаною цибулею. Свіжі помідори нарізати дольками, додати до страви та тушкувати до готовності.

Страву подавати гарячою. Перед подачею посипати зеленню петрушки. Якщо ви не дотримуєтеся посту, можна також посипати тертим твердим сиром.

Читайте також:
Прості пісні страви: що приготувати у Великий піст

Для двох порцій страви знадобляться:

  • свіжі гриби — 400 г;
  • цибуля — 28 г;
  • свіжі помідори — 200 г;
  • сіль — 4 г;
  • зелень петрушки — за смаком;
  • олія.

Нагадаємо, у 2024 році віряни Православної церкви України та УГКЦ святкуватимуть Великдень 5 травня, а Вербну неділю — 28 квітня.