Пісне меню: простий рецепт страви з грибів
Під час посту гриби можуть стати чудовим замінником м’яса. Пропонуємо приготувати гриби, тушковані з помідорами.
Свіжі гриби потрібно почистити, обшпарити та нарізати скибочками. Потім обсмажити їх з дрібно нарізаною цибулею. Свіжі помідори нарізати дольками, додати до страви та тушкувати до готовності.
Страву подавати гарячою. Перед подачею посипати зеленню петрушки. Якщо ви не дотримуєтеся посту, можна також посипати тертим твердим сиром.
Читайте також:
Для двох порцій страви знадобляться:
- свіжі гриби — 400 г;
- цибуля — 28 г;
- свіжі помідори — 200 г;
- сіль — 4 г;
- зелень петрушки — за смаком;
- олія.
Нагадаємо, у 2024 році віряни Православної церкви України та УГКЦ святкуватимуть Великдень 5 травня, а Вербну неділю — 28 квітня.