Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгородській РДА обговорювали питання підтримки індивідуального житлового будівництва у селах

В Ужгородській РДА обговорювали питання підтримки індивідуального житлового будівництва у селах

Про реалізацію державної політики в галузі індивідуального житлового будівництва в сільській місцевості говорили вчора в райдержадміністрації на засіданні робочої комісії з питань підтримки...

Про реалізацію державної політики в галузі індивідуального житлового будівництва в сільській місцевості говорили вчора в райдержадміністрації на засіданні робочої комісії з питань підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Головував на засіданні заступник голови райдержадміністрації Анатолій Черниченко.

Члени комісії – керівники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації – розглянули три заяви від мешканців Ужгородського району щодо надання їм кредитів для спорудження (реконструкції, добудови, купівлі) житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями, ефективного використання житлового фонду та прискорення забезпечення житлом з метою поліпшення житлово-побутових умов сільських жителів.

Довідково. У відповідності до Закону України «Про пріоритетність соціального розвитку села та агропромислового комплексу в народному господарстві» та на виконання Постанов Кабінету Міністрів України «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» та «Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі», а також з метою виконання розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації «Про цільову обласну Програму «Власний дім» на 2012-2015 роки» в районі прийнято та діє Програму «Власний дім».

Нагадаємо, що нещодавно Ужгородщину відвідав радник Президента України Володимир Зубанов. Він високо оцінив потенціал Ужгородського району.