Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородщина має найвищий рівень працевлаштування

Ужгородський районний центр зайнятості підбив підсумки виконання “Програми сприяння зайнятості населення Ужгородського району на 2013–2017 р.” у першому півріччі цього року. За офіційними даними на...

Ужгородський районний центр зайнятості підбив підсумки виконання “Програми сприяння зайнятості населення Ужгородського району на 2013–2017 р.” у першому півріччі цього року. За офіційними даними на обліку в районному центрі зайнятості перебуває незайнятого населення 588 осіб. За сприяння центру роботу у січні-червні 2013 року отримали 538 громадян (з них 210, що мають статус безробітного,) - на вісім відсотків більше, ніж за цей же період минулого року. Рівень працевлаштування склав 38% від тих, що звернулись у пошуках роботи (проти 26% за відповідний період минулого року), що є одним із найвищих показників у області. Було працевлаштовано 55 осіб, які потребують соціального захисту від безробіття в т.ч.:жінки,які мають дітей до 6 років – 11, молодь, якій надається перше робоче місце – 34, передпенсійного віку – 10.

У центрі зайнятості налагоджений облік інвалідів для їх працевлаштування згідно висновку МСЕКу. Створено куток інвалідів, у якому розташована інформація щодо можливості соціальної реабілітації, працевлаштування і професійного навчання. Інвалідам надається весь спектр послуг, передбачених “Єдиною технологією надання соціальних послуг”. З початку року на обліку перебувало 27 інвалідів, із них 10 працевлаштовані. Одноразова допомога по безробіттю на розвиток власної справи надавалась 10 безробітним. Припинення або відсутність підприємницької діяльності у них не виявлено.

Ужгородська РДА