Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Для Бушка вибори розпочались з відпустки і реєстрації власної сторінки у Фейсбуку

Для Бушка вибори розпочались з відпустки і реєстрації власної сторінки у Фейсбуку

Про це повідомив сам політик на новоствореній сторінці у соцмережі "Фейсбук". "Створив свою сторінку у соціальній мережі, щоб бути ближчим до всіх, і щоб у всіх, хто хоче почути, хоче бути в курсі...

Про це повідомив сам політик на новоствореній сторінці у соцмережі "Фейсбук".

"Створив свою сторінку у соціальній мережі, щоб бути ближчим до всіх, і щоб у всіх, хто хоче почути, хоче бути в курсі подій, була на це можливість.

Співпраця, допомога та взаємодопомога може мати різні форми вияву. Дружба на ФБ – також може бути різною, чи то щирою, чи, скажемо так, з «підковиркою»: ретельно відслідкувати все, що робиться на сторінці, вирвати з контексту і донести людям неправильний меседж. Тим не менше, всі, хто є завжди «онлайн», знають, де істина, бо вміють самі думати, самі аналізувати, не покладаючись на чужий розум.

Нам усім, незалежно від сфери діяльності, від форми співпраці треба працювати на один результат. Я розкажу і покажу вам те, чого ви, можливо не бачили, не чули, не знали. Воно не завжди буде тішити. Але я зроблю все можливе, щоб кожен закарпатець пишався тим, хто він є і де він живе", - написав заступник голови Закарпатської ОДА у своєму першому записі на сторінці.

"Для мене передвиборча кампанія розпочалася. Вчора (9 серпня) голова ОДА підписав мою заяву на вихід у відпустку. Важливим елементом підготовки до виборів для мене — контакт із виборцями, поїздки по районах. І тепер у нас є можливість діалогу. Усі, хто бажає висловитися, розповісти про свої проблеми — буду чекати записів. Зроблю усе, що тільки буде у моїх силах", - додав політик.

Нагадаємо, що Іван Бушко балотуватиметься по 73 виборчому округу. Його опонентом тут буде голова Закарпатської обласної ради Іван Балога.