Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині відбулась нарада щодо підготовки бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період

На Тячівщині відбулась нарада щодо підготовки бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період

Учора, 11 серпня, голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук та заступник голови Василь Каганець провели нараду щодо вирішення важливих питань життєдіяльності  району.  Участь у робочій зустрічі взяли керівники бюджетних установ району, лісогосподарських та житлово-комунальних підприємств, представники Тячівських електричних мереж, Тячівської дільниці «Закарпатгазу», керуючі банками, голови ОСББ району.

Відповідно порядку денного присутніми обговорено питання щодо підготовки бюджетних установ району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, з якого інформували відповідні керівники закладів бюджетної сфери, - стверджують у Тячівській РДА.      

Відтак керуючі банками «Ощадбанк» та «Ексімбанк» звернули увагу на питання кредитування по Програмі енергоефективності та надали конкретні роз’яснення з даної теми. У ході обговорення запропоновано провести широку роз’яснювальну роботу серед населення щодо можливості залучення кредитів на на придбання котлів, енергоефективного обладнання, матеріалів та інших енергоощадних заходів у житлових будинках.   

Як підсумував Василь Каганець, в цілому цього року у Тячівському районі на належному рівні проходить підготовка всіх галузей до опалювального сезону. Майже по всіх бюджетних установах запаси вугілля та дров здійснюються відповідно потреби.  

З точки зору підготовки до опалювального сезону непогано працюють галузь освіти та охорони здоров’я,  субвенції з державного бюджету вистачає для проведення хоча б невеликих  ремонтів споруд, які цього портебують. Добре йде і підгтовка до зими багатоповерхових будинків. Місцеві ради виділяють кошти, за які проводять ремонт покрівлі, заміну проводки та інші необхідні роботи.