Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Я ніколи не був людиною Федора Ващука", – Василь Росул

Після виступу голови Закарпатської обласної ради Івана Балоги, який у своїй промові дорікнув Василю Росулу, що той, начебто, був людиною...

Після виступу голови Закарпатської обласної ради Івана Балоги, який у своїй промові дорікнув Василю Росулу, що той, начебто, був людиною Федора Ващука, Василь Васильович взяв слово.

"Я ніколи не був людиною Федора Ващука. Так склались обставини, що після подій з об’єднанням мукачівських вишів мені довелося піти з колегами працювати в інший виш. Федір Ващук прийняв мене у ЗакДУ (теперішній УжНУ – ред.)", – зазначив Василь Росул.

Нагадаємо, Василь Росул свого часу працював директором Мукачівського педагогогічного училища. Після об’єднання Мукачівського гуманітарно-педагогічного інституту з Мукачівським технологічним інститутом та утворення у 2008 році Мукачівського державного університету, пішов працювати проректором Закарпатського державного університету.

Також кандидат на посаду ректора МДУ розповів про ситуацію навколо призначення його виконувачем обов’язків ректора МДУ та його звільненням з цієї посади.