Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві планують грандіозно відсвяткувати Дні міста (ПЛАН ЗАХОДІВ)

У Мукачеві планують грандіозно відсвяткувати Дні міста (ПЛАН ЗАХОДІВ)

Сьогодні у великому залі Мукачівської міськради відбулась зустріч мера міста Золтана Ленд’єла та його заступників з журналістами та громадськістю Мукачева. Метою зустрічі було обговорення днів...

Сьогодні у великому залі Мукачівської міськради відбулась зустріч мера міста Золтана Ленд’єла та його заступників з журналістами та громадськістю Мукачева. Метою зустрічі було обговорення днів святкування міста Мукачева.

Загалом цьогорічне святкування обіцяє бути грандіозним. Вже на сьогоднішній день організатори запланували 38 культурно-мистецьких та спортивних заходів. Але, як зазначив Золтан Ленд’єл, кількість дійств ще може зрости, оскільки громадськості міста було запропоновано висловити свої рекомендації та побажання щодо проведення днів Мукачева.

Святкування розпочнуться 16 травня і закінчаться 26 травня. Урочисте ж відкриття дійства заплановане на 18 травня.

Одним із головних подій стане міжнародна зустріч "Активізація транскордонного співробітництва між містами – крок до євроінтеграції" та «Європейське містечко» в рамках святкування Днів міста Мукачева та Дня Європи.

Знаковою подією обіцяє бути і відкриття 14 Міжнародного фестивалю етнічних театрів національних меншин України, країн СНД та Єврорегіону «Етно-Діа-Сфера-2013». Триватиме від до 26 травня, при цьому кожного дня глядачам буде запропоновано по 2 вистави.

Звичайно ж, не можна оминути й таку грандіозну подію як концерт гурту "Океан Ельзи". До речі, спеціально до цієї події кращим учням мукачівських шкіл, призерам Всеукраїнських олімпіад та дітям-сиротам буде вручено безкоштовні квитки. Організатори запланували подарувати близько 40 квитків, а при потребі і більше.

Окрім культурно-мистецьких заходів на днях міста можна буде і придбати продукцію власного виробництва закладів ресторанного господарства (шашлик, бограч), домашні вина та мед.

На день закриття днів Мукачева у міському будинку культури відбудеться "Творчий звіт міста".

Список всіх міроприємств може ще коригуватися, тому уважно слідкуйте за повідомленнями, щоб не пропустити улюблений захід чи мироприємство.

План заходів в рамках святкування Днів міста