Вурда по-домашньому: закарпатська ґаздиня розповіла секрет приготування
Вурда та бринза – головні продукти на столі майже кожної родини в гірських селах. Хоч роблять овечий сир господарі за одним і тим самим рецептом, та у кожного смак цього продукту відрізняється.
Читайте також:
Де в Пилипці на Міжгірщині можна покуштувати найсмачніший овечий сир, тутешні знають добре. Відразу направляють до обійстя пані Калини. А тут якраз приготування вурди у самому розпалі. Господиня каже, за своє життя зварила не одну тонну вурди. А щоб продукт вийшов смачним, має значення кожна деталь.
Як же приготувати вурду – у відеосюжеті М-студіо.
Раніше повідомлялось, що на Закарпатті відомий співак Олег Скрипка почав виготовляти власне авторське вино з місцевого винограду.