Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні запрацювали 2 КПП на кордоні зі Словаччиною

Сьогодні, 1 червня, відновлено функціонування пунктів пропуску «Малий Березний – Убля» та «Малі Селменці – Вельке Слеменце» на кордоні зі Словаччиною.

Наголошуємо, що наразі діють тимчасові обмеження у пропуску іноземців на територію України. Дозволяється пропуск лише певних категорій іноземних громадян.

Читайте також:
Крики та штовханина: що коїться на КПП "Тиса"

 

«Також нагадуємо, що Прикордонна поліція Словаччини тимчасово дозволяє в’їзд на свою територію лише тим іноземцям, які мають дозвіл на тривале перебування або транзит, або ж особам, щодо яких було зроблено виключення відповідним міністерством. Також подорожнім, які прямують на в’їзд у Словаччину, радять завчасно завантажувати додаток «Розумний карантин». У разі відсутності можливості використання цього додатку, усі, хто прямує на в’їзд у Словаччину, відправляються на обов’язкову обсервацію», – повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.

Також звертаємо Вашу увагу, що оперативну інформацію про заходи, які вживаються іноземними країнами з протидії розповсюдженню COVID-19, у тому числі щодо обмежень у перетині кордону певних категорій осіб, можна отримати на сайті Міністерства закордонних справ України.

Інформацію щодо роботи пунктів пропуску можна дізнатися на інтерактивній мапі на офіційному сайті Державної прикордонної служби України.