Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Доведеться заплатити штраф: закарпатські поліцейські притягнули до відповідальності порушників карантину

Доведеться заплатити штраф: закарпатські поліцейські притягнули до відповідальності порушників карантину

З початку введення карантинних обмежень на території України через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 працівники закарпатської поліції склали понад сотню адміністративних протоколів. У всіх випадках громадяни порушували вимоги статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Переважно порушення фіксувалися в закладах торгівлі. Так, вчора у одному з районних центрів регіону працівники поліції склали відповідні матеріали на директора місцевого ринку. Раніше поліцейські вже попереджали його про необхідність дотримання всіх санітарних вимог та про настання відповідальності за порушення таких.

Читайте також:
На Закарпатті можуть запровадити ще більш жорсткий карантин

Оскільки на зауваження керівник підприємства не відреагував, а поліцейські вкотре виявили порушення, на директора складено адміністративний протокол. Тепер йому загрожує штраф у розмірі понад 34 тисячі гривень.

Окрім цього попри неодноразові звернення поліцейських через всі можливі засоби масової інформації було виявлено грубе порушення карантинних обмежень і в обласному центрі Закарпаття. Там була зафіксована робота одного з приватних центрів розвитку дітей.

Під час візиту правоохоронці виявили у приміщенні 34 дитини. Такими діями власники наражали на небезпеку малолітніх дітей. Керівництву закладу, як і у попередньому випадку, загрожує штраф від 34 до 170 тисяч гривень.

Читайте також:
Поліція проводить рейди на території області

"Шановні закарпатці, пам’ятайте, ігнорування карантинних обмежень призводить до погіршення стану захворюваності на COVID-19 в регіоні. Просимо відповідально поставитися до виконання всіх вимог, щоб ми всі якнайшвидше повернулися до звичного способу життя. Бережіть себе та своїх близьких, і будьте здорові!", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.