Ужгородські ресторатори відмовляються закривати заклади на вихідні
Ужгородські ресторатори проти карантину вихідного дня. Членкиня ініціативної групи рестораторів Закарпаття Тамара Готра розповіла: вони хочуть працювати з дотриманням усіх карантинних норм.
Нагадаємо, 11 листопада на засіданні Уряду в країні вирішили запровадили карантин вихідного дня. З нуля годин суботи до півночі понеділка мають бути зачиненими всі заклади, крім продуктових магазинів та супермаркетів, аптек, ветаптек та заправок. Ресторани та кафе можуть продавати їжу навинос. Працюватиме також громадський транспорт. У будні в Україні діятимуть обмеження помаранчевої зони.
Шеф-кухар ужгородського ресторану Василь Савушкін розповів: основний дохід їхній заклад отримує у вихідні дні. За його словами, ресторан втрачає близько 100 тисяч на 2-денному простої.
Як повідомляє "Суспільне Закарпаття", чи стежитиме поліція за дотриманням карантину на вихідних речниця відомства Ганна Дан наразі відповісти не може. Докладніше – у сюжеті.