Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Народний депутат Юрій Луценко відвідав Хуст

Сьогодні, 20 жовтня, голова «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» завітав до Хуста.

За словами автора,книжка написана спільно з журналістом Мустафою Наємом. Це його записи на диктофон їхніх двадцятигодинних розмов, певних документів та спогадів. Книга не про Луценка, а трошки про міліцію, трохи про тюрму, трохи про політику. Але в основному про те, як людина має відстоювати свої переконання у будь-яких умовах при посаді і без неї, в Міністерстві і тюрмі. Також книга про любов. Бо без своєї Ірини, каже Юрій Луценко, він би не зміг пройти усе настільки мужньо, як йому це вдавалося.

"У книзі є моя іронія та сміх, бо лише сміх - спосіб подолати зло. Над Януковичем я сміявся, над тюрмою також, – розповів політик. – Ця книга про оптимізм. Вийшовши із в’язниці після двох з половиною років, два з яких проведені у камері смертників на 9 квадратних метрах із діркою у підлозі, я пообіцяв собі, що буду найбільшим оптимістом у країні.

Тому у такий спосіб хочу принести людям оптимізм, бо знаю, як важко живеться. Я знаю, що про політику і про політиків думають люди. Але ми мусимо пройти цю важку дорогу, як пройшли наші сусіди із заходу. І при цьому зберігати оптимізм".

Нагадаємо, що учора Юрій Луценко презентував свою книгу ужгородським читачам.