Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Юрій Луценко презентував книгу «По обидва боки колючого дроту» ужгородським читачам

Юрій Луценко презентував книгу «По обидва боки колючого дроту» ужгородським читачам

Юрій Луценко презентував книгу «По обидва боки колючого дроту» ужгородським читачам
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 19 жовтня, в Ужгороді презентували книгу "По обидва боки колючого дроту". Представити своє видання приїхав сам автор, відомий український політик, голова фракції "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді Юрій Луценко. 

"Це книжка не про тюрму, хоч тюрми там багато, не про політику, хоча і вона там є, і навіть не про міліцію. Це книга про те, як має триматися людина, на котру дивляться мільйони людей. А ще про любов, бо без моєї Ірини я би з цим не впорався. Саме вона стала стрижнем, на якому все трималося, в тому числі, і я", – розповів політик. 

Реклама

За словами Луценка, його ідея підтримки книжок – давня, адже тільки нація, яка читає, має перспективу: "Дуже показово, що на кількість населення найбільше бібліотек – на Заході і в Центрі України, а найменше – на Донбасі. 

Сьогодні нам говорять, що після Майдану нічого не змінилося, ми програли, Президент поганий. Я не погоджуюся. За рік ми збудували армію. Жодна країна на це б не спромоглася! А ми змогли: кожен пенсіонер, волонтер, вчитель, які віддавали на допомогу військовим кілька гривень, це зробили. Ми змогли запустити згублені виробництва, і зараз армія має 160 нових танків". 

Реклама

Юрій Луценко розповів і про роботу в команді Президента. Політик каже: його мета не рейтинги, а зміни в країні, як би не було складно їх втілити:"Заходячи в команду Президента, я чітко розумів, що великого рейтингу це не дасть. Порошенко теж отримав смертельно хвору Україну. Треба робити операцію, наркозу немає – його забрали Янукович і Путін. Ми можемо або боротися, або здатися Росії. Але попри крики про зраду, люди розуміють, що треба боротися. Я за те, щоб влада казала: "Ми солідарні. Ми разом або прорвемося, або загинемо". Впевнений, що за 2-3 роки зможемо покращити ситуацію". 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно