Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті скоїли зухвалий злочин: шокуючі подробиці

На Закарпатті скоїли зухвалий злочин: шокуючі подробиці
ВІДЕО ДНЯ

На початку місяця в селі Вільхівка, що неподалік Іршави, трапився зухвалий злочин: посеред ночі двоє зловмисників в чорних масках увірвалися до будинку пенсіонерів.

Невідомі зв’язали 63-річну жінку та 68-річного чоловіка пластиковими стяжками, наносили їм численні удари та, погрожуючи розправою, вимагали грошові кошти.

Реклама

Налякана жінка зізналася нападникам де сховані всі їхні збереження. Забравши 4 тисячі доларів, 2 тисячі гривень та золоті прикраси, зловмисники зачинили чоловіка в багажному відділенні автомобіля, який був припаркований в гаражі, а жінку – в салоні транспортного засобу. Після цього розбійники зникли у невідомому напрямку.

Читайте також:
Розбій на Ужгородщині: чоловіка катували на очах у малої доньки
Реклама

Як тільки пенсіонерам вдалося звільнитися, вони одразу ж зателефонували до поліції. Слідчо-оперативна група ретельно опрацювала місце події. 

В цей час співробітники карного розшуку Головного управління поліції Закарпаття вже розпочали оперативну роботу для встановлення та затримання нападників. До розкриття злочину також залучили співробітників відділу кримінального аналізу, які, за допомогою системи відеоспостереження «Безпечне Закарпаття», відслідкували детальний маршрут руху зловмисників. 

На Закарпатті скоїли зухвалий злочин: шокуючі подробиці – 04
Реклама

Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської облшасті, в результаті, вчора, 21 липня, за силової підтримки бійців КОРДу, закарпатські поліцейські затримали одного з розбійників в іншому кінці України, на території Донецької області.

Встановлено, що злочин 53-річний затриманий вчинив разом з 26-річним чоловіком. Зараз правоохоронці продовжують його пошуки. Відомо, що підозрювані мають багате кримінальне минуле: обоє раніше судимі за майнові злочини. 

Наразі за фактом розбійного нападу у поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Фігурантам слідчі повідомили про підозру, а за місцем їхнього проживання поліцейські провели санкціонований судом обшук. У ході слідчої дії правоохоронці вилучили докази, що підтверджують причетність чоловіків до вчинення злочину. 

Сьогодні суд розглянув клопотання слідчого, щодо обрання 53-річному затриманому запобіжного заходу. Суддя повністю задовільнила клопотання поліції – фігуранта взято під варту без можливості внесення грошової застави. За скоєне нападникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, судитимуть учасників банди, які тримали закарпатців в страху.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно