Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець влаштував конфлікт у ресторані і стріляв

Мукачівець влаштував конфлікт у ресторані і стріляв

Вчора, 10 серпня, до поліції надійшло повідомлення від власника відпочинкового комплексу про конфліктну ситуацію на території ресторану у селі Гать Берегівського району.

ВІДЕО ДНЯ

За викликом оперативно прибули поліцейські, які встановили, що близько 22:00 до ресторанного комплексу заявника приїхав черговий відвідувач. Чоловік деякий час поводив себе адекватно, а згодом розпочав сварку з власником комплексу, яка продовжилася вже на парковці для автомобілів.

Мукачівець влаштував конфлікт у ресторані і стріляв – 01
Реклама

Саме там зловмисник дістав пістолет та здійснив один постріл. Після цього сів до свого авто марки «AUDI» та поїхав у невідому напрямку. Поліцейські сконтактували з колегами з відділу кримінального аналізу, які за допомогою системи відеоспостереження «Безпечне Закарпаття» швидко відстежили маршрут руху зловмисника.

Читайте також:
Наречений влаштував стрілянину на власному весіллі: оприлюднено відео
Реклама

В результаті, 40-річного чоловіка, який вчинив хуліганські дії, затримали в Мукачеві. У фігуранта вилучили зброю з якої він стріляв та набої до неї. Попередньо – це стартовий пістолет.

Мукачівець влаштував конфлікт у ресторані і стріляв – 02

Окрім цього поліцейські помістили на арештмайданчик і автомобіль підозрюваного. У відділі комунікації поліції Закарпатської області розповіли, що самого ж порушника затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Реклама
Мукачівець влаштував конфлікт у ресторані і стріляв – 03

За вказаним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство із застосуванням зброї. Відповідно до санкції статті затриманому загрожує до 7 років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно