Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові чоловік вирощував нарковмісні рослини

У Виноградові чоловік вирощував нарковмісні рослини
ВІДЕО ДНЯ

Співробітники Берегівського районного відділу поліції провели санкціонований судом обшук у помешканні жителя Виноградова. Слідча дія проводилася з метою отримання доказів, щодо причетності фігуранта до наркозлочину, оскільки в ході оперативної роботи поліцейські отримали інформацію, що чоловік займається виготовленням наркотиків.

У помешканні 38-річного раніше судимого виноградівця поліцейські виявили кімнату, облаштовану вентиляційними системами, обігрівачами, спеціальним освітленням та теплоізоляторами. Чоловік створив всі умови для вирощування нарковмісних рослин коноплі.

Реклама

В інших кімнатах будинку поліцейські вилучили висушені стебла конопель, насадження нарковмісних рослин, прилади для подрібнення і викурювання наркотиків та електронні ваги. Всі речові докази буде скеровано для експертного дослідження.

Читайте також:
В одному з сіл затримали 28-річного наркоторговця
Реклама

У поліції за фактом незаконного виробництва, виготовлення та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, внесли відомості до Єдиного рестру досудових розслідувань за статтею 309 Кримінального кодексу України.

"В рамках кримінального провадження працівники поліції встановлять можливу причетність фігуранта до розповсюдження виготовлених наркотиків. Досудове розслідування у справі триває", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно