Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік, який вийшов під заставу, скоїв крадіжку

Чоловік, який вийшов під заставу, скоїв крадіжку

Вчора, 19 серпня, близько 17:00 до поліції звернулася 28-річна ужгородка, яка повідомила, що з її квартири викрали побутову техніку. За викликом прибула слідчо-оперативна група поліції, працівники якої з’ясували, що повернувшись додому заявниця спочатку помітила відчинені двері. Зайшовши у квартиру побачила, що обстановка порушена і відсутня побутова техніка і документи. 

ВІДЕО ДНЯ

Опрацювавши відео з найближчих камер відеоспостереження поліцейські з’ясували, що до злочину може бути причетний 40-річний місцевий житель, який часто потрапляє у поле зору поліцейських. Зараз щодо фігуранта є одне кримінальне провадження на розгляді у суді та ще одне кримінальне провадження перебуває на стадії досудового розслідування.  Сам зловмисник на волі, оскільки вийшов з-під варти під грошову заставу, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
У Закарпатській області затримали злочинне угруповання
Реклама

За лічені години його місцезнаходження встановили. У чоловіка вилучили викрадені документи, а також телефон, на якому були світлини викраденої з квартири  ужгородки побутової техніки. Імовірно, награбоване зловмисник планував продати.

За фактом крадіжки з проникненням слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. 

Реклама

Самого фігуранта наразі затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вже підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно