Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді чоловік вцілив у авто патрульних

В Ужгороді чоловік вцілив у авто патрульних
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 27 серпня, увечері на лінію «102» надійшло повідомлення про факт пошкодження службового транспорту. Повідомив поліцейський роти Управління патрульної поліції в Закарпатській області.

На місце події оперативно прибули працівники слідчо-оперативної групи та служби Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Вони встановили, що близько 19:30 інспектори патрульної поліції виїхали на виклик про домашнє насильство по вулиці Василя Комендаря в Ужгороді.

Реклама

Дорогою до місця події поліцейські почули тріск, що пролунав позаду. Як з’ясувалося, заднє скло службового авто «Peugeot» зазнало механічних пошкоджень.

Читайте також:
Врізався у поліцейське авто: вночі поблизу нічного клубу трапилась ДТП
Реклама

Оперативники Ужгородського районного управління поліції швидко встановили причетного до злочину – 41-річного ужгородця. У нього вилучили рогатку та металеві кульки, якими порушник і вцілив у авто патрульних. Відомо, що чоловік є фігурантом наркозлочину та неодноразово притягувався патрульними до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

За фактом хуліганських дій слідчі поліції Ужгорода внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Досудове розслідування у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно