Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • В центрі одного з сіл Мукачівщини юнак умудрився обікрасти припаркований "Audi"

В центрі одного з сіл Мукачівщини юнак умудрився обікрасти припаркований "Audi"

В центрі одного з сіл Мукачівщини юнак умудрився обікрасти припаркований "Audi"
Працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції викрили зловмисника, який обікрав припаркований автомобіль марки «Audi». 23-літній безробітний викрав з машини колеса, акумуляторну...

Працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції викрили зловмисника, який обікрав припаркований автомобіль марки «Audi». 23-літній безробітний викрав з машини колеса, акумуляторну батарею, магнітолу, колонки, нетбук. Загалом сума викраденого становить близько 6000 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Близько опівночі до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від власника іномарки про крадіжку. Мешканець Виноградівського району розповів, що до с.Макарево Мукачівського району він заїхав у гості. В дорозі машина поламалась, і він залишив її у центрі села, а сам поїхав додому за допомогою. Коли повернувся, то виявив, що на автомобілі не було жодного колеса, знятий акумулятор, а з салону вирвано автомагнітолу марки «Pioner», колонки до неї та нетбук, який знаходився на задньому сидінні автомобіля.

На місці події правоохоронці зафіксували крадіжку, а наступного дня оперативники карного розшуку взялись за справу і розшукали крадія.

Реклама

Зловмисником виявився 23-річний місцевий мешканець, який ввечері, коли стемніло, вирішив обікрасти автомобіль. Все крадене зніс до себе додому і мав намір вичекати потрібний момент, аби продати чужі речі. Однак на заваді йому стали правоохоронці. Опитавши місцевих мешканців, працівники міліції вийшли на слід зловмисника. А крадені речі як доказ вилучили від чоловіка.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває слідство.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно