Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Судитимуть закарпатського депутата: що він накоїв

Судитимуть закарпатського депутата: що він накоїв

Великоберезнянським відділом Ужгородської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо депутата селищної ради за фактами незаконного позбавлення волі (ч. 2 ст. 146 КК України) та сприяння у незаконному переправленні через державний кордон України кількох осіб (ч. 3 ст. 332 КК України), що вчинені за попередньою змовою групою осіб.

ВІДЕО ДНЯ

За даними слідства, обвинувачений незаконно утримував у своєму помешканні трьох громадян Індії. Їх забезпечували продуктами харчування, а в подальшому планували нелегально переправити через держкордон до країн Європейського Союзу із залученням спеціальних провідників. Оплата за такі послуги мала становити 3500 доларів США з людини. Утримання осіб у помешканні депутата супроводжувалося завданням їм фізичних страждань – чоловіків систематично били дерев’яними палицями, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Читайте також:
Дуже п’яний чоловік вночі наїхав на велосипедиста
Реклама

Наприкінці квітня цього року іноземцям таки вдалося покинути будинок: розбивши вікно на другому поверсі, вони вибралися на сусіднє подвір’я, звідки втекли до будинку однієї з місцевих мешканок. З її допомогою повідомили про злочин правоохоронцям.

Судитимуть закарпатського депутата: що він накоїв – 01
Реклама

Досудове розслідування здійснювали слідчі місцевого відділення ГУНП в Закарпатській області за оперативного супроводу співробітників головного оперативно-розшукового відділу Чопського прикордонного загону ДПСУ та УСБУ в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно