Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція показала, що влаштували в одному із закладів у центрі Мукачева

Поліція показала, що влаштували в одному із закладів у центрі Мукачева
24 вересня співробітники Мукачівського районного управління поліції припинили діяльність ігрового закладу на вулиці Духновича.
ВІДЕО ДНЯ

24 вересня співробітники Мукачівського районного управління поліції припинили діяльність чергового ігрового закладу, цього разу на вулиці Духновича.

На дверях будівлі, де знаходилася ігротека, значилося, що це кав’ярня. Проте у приміщені знаходилося все необхідне обладнання для азартних ігор. Поліцейські вилучили всю техніку та відправлять її на експертизу.

Реклама

Такі дії кваліфікуються за статтею 203-2 Кримінального кодексу України, тобто Зайняття гральним бізнесом. В ході слідства поліцейські Мукачева встановлюватимуть безпосереднього організатора цієї незаконної діяльності.

Читайте також:
У кілька закладів Ужгорода і Мукачева навідалась поліція
Реклама

Нагадаємо, що 20 грудня 2019 року Кабінет Міністрів України підписав Розпорядження №1325-р, яке доручає Національній поліції України вжити заходів для припинення функціонування розповсюджувачів лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей, не заборонених Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні». 

Поліція показала, що влаштували в одному із закладів у центрі Мукачева – 04

Організаторам нелегального бізнесу загрожує покарання у вигляді штрафу розміром до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто до 680 тисяч гривень). Якщо ж таке кримінальне правопорушення вчинено повторно, то штраф збільшується до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 тисяч гривень).

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно