Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті повідомили про підозру колишній директорці однієї зі шкіл

На Закарпатті повідомили про підозру колишній директорці однієї зі шкіл
Ексдиректорці школи повідомили про підозру у службовій недбалості. Йдеться про Габріеллу Гомокі і Виноградівську ЗОШ №3.

Ексдиректорці Виноградівської школи повідомили про підозру у службовій недбалості. Таку інформацію у своєму Telegram-каналі оприлюднив журналіст Віталій Глагола.

ВІДЕО ДНЯ

У повідомленні він зазначив: "В період із січня 2018 року до травня 2021 ексдиректорка підписувала табелі обліку робочого часу 10 працівникам, які за даними Держприкордонслужби у той час перебували закордоном".

Як повідомила "Суспільному Закарпаття" речниця Департаменту стратегічних розслідувань Наталія Калиновська, про підозру у службовій недбалості колишній директорці повідомили 29 вересня на підставі отриманих доказів.

Реклама
Читайте також:
День вчителя 2021: найкращі привітання та побажання своїми словами

"Вона належним чином не перевірила інформацію, яка була зазначена у документах. Їх підписали, внаслідок чого працівникам закладу, які на момент нарахування заробітної плати не знаходилися на робочому місті, були нараховані гроші. Сума збитків — понад 200 тисяч гривень", — розповіла Наталія Калиновська.

Реклама

Габріелла Гомокі повідомила журналістам, що цю ситуацію прокоментує пізніше. "На руки я нічого не отримала, ніхто ніякі підозри не вручав", — розповіла ексдиректорка Виноградівської ЗОШ №3.

Журналісти зателефонували до Закарпатської обласної прокуратури, щоб з’ясувати деталі справи. Там наразі ситуацію не коментують.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно