Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники затримали "пачкарів"

Прикордонники затримали "пачкарів"

Трьох чоловіків, які незаконно перетнули українсько-угорський кордон затримали ввечері 13 жовтня військовослужбовці мобільного підрозділу Мукачівського прикордонного загону на ділянці відділу прикордонної служби "Вилок". Затримані повідомили, що є громадянами України.

ВІДЕО ДНЯ

Також правопорушники мали при собі ремені, за допомогою яких зазвичай переносять пакунки з тютюновими виробами, а у одного із правопорушників були при собі грошові кошти у розмірі 1120000 угорських форинтів (в еквіваленті 95 тисяч гривень) та 1300 гривень. Усіх трьох затриманих для з’ясування обставин правопорушення та складання адмінпротоколів, доставили до прикордонного підрозділу.

Прикордонники затримали "пачкарів" – 01
Реклама
Читайте також:
Поблизу кордону з Угорщиною виявили залишені контрабандистами сигарети

Ще одну спробу порушення держрубежу припинили військовослужбовці відділення інспекторів прикордонної служби "Бодалово". Прикордонний наряд на відстані 100 метрів до кордону з Угорщиною зупинив пачкарів, які несли 5 тисяч пачок безакцизних сигарет. Зрозумівши, що їх викрито, зловмисники просто викинули пакунки з контрафактним тютюном та вдалися до втечі.

Реклама

Про виявлення ознак злочину передбаченого ст. 204 ККУ "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів" прикордонники направили повідомлення до ГУ Нацполіції у Закарпатській області. Виявлені кошти та сигарети згодом передадуть митникам.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно