Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кого ввечері затримала поліція на Закарпатті: подробиці

Кого ввечері затримала поліція на Закарпатті: подробиці
ВІДЕО ДНЯ

21 жовтня, близько 22:50, в ході відпрацювання оперативної інформації, у селі Латірка, що неподалік Воловця, співробітники міграційної поліції Закарпаття зупинили автомобіль «Toyota Prius». Керував транспортним засобом 33-річний громадянин Пакистану, який тимчасово проживає в Україні.

Окрім водія, у легковику перебували п’ятеро пасажирів-іноземців, віком від 21-го до 37 років. Останні не змогли надати жодних документів, які б підтверджували законність їхнього перебування на території України.

Реклама

Відомо, що нелегали мали намір незаконно перетнути держкордон з країнами ЄС, а водій, за грошову винагороду, сприяв їм у цьому. 

Читайте також:
На кордоні з Румунією затримали нелегалів
Реклама

За фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України. 

33-річного зловмисника затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.Тим часом іноземців доправлено до пункту тимчасового перебування нелегалів Чопського прикордонного загону.

Відносно них вирішується питання про складання адміністративних матеріалів за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні порушення, тобто Незаконне перетинання або спроба перетинання державного кордону. Оперативні заходи  відбувалися за участі працівників Мукачівського прикордонного загону.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно