Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нелегалів та їх переправників затримали на Закарпатті

Нелегалів та їх переправників затримали на Закарпатті
Чотирьох нелегальних мігрантів затримали ввечері 4 жовтня прикордонники в Закарпатській області.

Чотирьох нелегальних мігрантів затримали ввечері 4 жовтня прикордонники у ході реалізації інформації, що надійшла від офіцерів головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського загону.

ВІДЕО ДНЯ

Спершу військовослужбовці відділу «Лужанка» на околиці населеного пункту Астей виявили чоловіка без документів. Затриманий назвався громадянином Республіки Гана. Наразі ця інформація перевіряється. Також прикордонники встановлюють осіб можливо причетних до спроби незаконного переправлення через кордон африканця.

Ще трьох нелегальних мігрантів та їх ймовірних переправників затримали прикордонники відділу «Лужанка» та співробітники оперативно-розшукового відділу Мукачівського загону, спільно з співробітниками патрульної поліції.

Реклама
Читайте також:
Нелегали ховалися від прикордонників у соняшниковому полі

Перевіряючи оперативну інформацію щодо можливого переміщення нелегалів, правоохоронці зупинили на околиці населеного пункту Яноші Берегівського району «Мерседес Спринтер», у якому окрім водія, громадянина України, перебувало ще четверо пасажирів чоловіків.

Реклама
Нелегалів та їх переправників затримали на Закарпатті – 01

Один із них мав при собі паспорт громадянина України, ще троє не мали жодних документів, але повідомили, що є громадянами Шрі – Ланки. Також, іноземці зізнались, що мали намір незаконно перетнути українсько-угорський кордон та в подальшому потрапити до Німеччини.

Для складання протоколів про адмінправопорушення та проведення фільтраційних заходів усіх затриманих доставлено до прикордонного підрозділу. Щодо виявлення в діях наших співвітчизників ознак злочину передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» направлено повідомлення до Нацполіції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно