Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві молода пара вкрала у магазині одягу мобільний телефон

У Мукачеві молода пара вкрала у магазині одягу мобільний телефон
Подружня пара викрала дорогий мобільний телефон під час шопінгу у магазині одягу. Камери відеоспостереження зафіксували факт крадіжки. Мукачівцям доведеться відповідати за Кримінальним кодексом...

Подружня пара викрала дорогий мобільний телефон під час шопінгу у магазині одягу. Камери відеоспостереження зафіксували факт крадіжки. Мукачівцям доведеться відповідати за Кримінальним кодексом України.

ВІДЕО ДНЯ

Із заявою про крадіжку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулась жінка, яка повідомила про зникнення свого нового телефону, вартістю понад 3 тисячі гривень. Мукачівка розповіла, що до магазину вона заходила з мобільним, а вийшла без нього.

Під час розслідування цього випадку правоохоронці міськвідділу вийшли на порушників за допомогою камер відеоспостереження, на яких було чітко зафіксовано, що до корзини зі взуттям із жіночої сумки випав телефон. Відвідувачі, які стояли поряд побачили це, і як-тільки жінка відійшла, схопили телефон і сховали до кишені.

Реклама

Як з`ясували оперативники кримінальної міліції у справах дітей, молоді люди кілька днів зачекали, а далі ввімкнули телефон і користувались як власним.

Перед беззаперечними доказами, вони зізнались у вчиненому і повернули крадену річ.

Реклама

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко, Мукачівське МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно