Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті тривають рейди поліції: за що карають

На Закарпатті тривають рейди поліції: за що карають

У всіх районах області продовжують працювати спеціальні мобільні рейдові групи, які перевіряють стан дотримання громадянами карантинних норм. За останній тиждень поліцейські склали близько 150 адмінматеріалів, відповідно до яких правопорушники понесуть відповідальність

ВІДЕО ДНЯ

Минулого тижня, через погіршення епідемічної ситуації, Закарпаття опинилося на «помаранчевому» рівні епідзонування. Поліцейські області докладають усіх зусиль для того, щоб врегулювати ситуацію та сприяти зниженню рівня захворюваності серед краян. Робота в цьому напрямку не припиняється. 

Читайте також:
На Закарпатті поліція проводить рейди
Реклама

Так, у всіх районах області  щоденно працює від 18 до 25 рейдових груп. Разом із медиками та працівниками продспоживслужби, поліцейські перевіряють заклади громадського харчування, ринки, торговельні заклади, освітні установи, а також здійснюють контроль за дотриманням карантинних вимог особами, які перебувають  на самоізоляції, перевізниками та їх пасажирами. 

При недотриманні маскового режиму або при відсутності у громадян необхідної COVID-документації, співробітники поліції складають на порушників адмінматеріали відповідно до статті 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей). Вродовж минулого тижня поліцейські здійснили понад 1600 перевірок та склали на правопорушників майже 150 адмінматеріалів.  

Реклама

Нагадаємо штраф від 17 до 170 тисяч гривень передбачено  за відсутність у громадян сертифікатів про вакцинацію або довідок про плр-тестування, а за порушення маскового режиму в громадській будівлі – від 170 до 255 гривень. 

Якщо  ж при перевірці COVID-документів поліцейські виявляють ознаки підробки,  то порушникам передбачена кримінальна відповідальність,повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

Нагадаємо, закарпатська поліція проводить рейди і виявляє порушників карантину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно