Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З автозаправки надійшов сигнал тривоги: відомо, що коїлось на АЗС

З автозаправки надійшов сигнал тривоги: відомо, що коїлось на АЗС
Фото: ілюстративне

У Тячеві тривожна кнопка на АЗС зупинила дебош на АЗС. Про це повідомляє управління поліції охорони в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Опівночі на головний пункт центрального спостереження надійшов сигнал "Тривога" з автозаправної станції в м. Тячів, яка знаходиться під охороною поліції охорони. На об’єкт відразу виїхав наряд реагування.

По прибуттю на місце події протягом 5-ти хвилин, поліцейські затримали агресивного правопорушника, який чинив хуліганські дії. Чоловік пошкодив автоматичні двері та зіпсував товар на полиці – пляшку антифризу, ємністю 4,2 літри.

Реклама
Читайте також:
Приставив ніж до горла та відібрав гроші: стало відомо, скільки відсидить чоловік за зухвалий злочин

Завдяки миттєвій реакції безпосередньо працівника автостанції та оперативній роботі поліцейських охорони, вдалось затримати 29-річного тячівця. Тривожна кнопка допомогла завчасно зупинити агресивного відвідувача, що випередило можливі гірші наслідки погрому.

Реклама

На місці працювала слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин. Попередня кваліфікація злочину – стаття 296 частина 1 Кримінального кодексу України, а саме "хуліганство".

Згідно ст. 296 ч. 1 КК України, хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, – карається штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно