Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція затримала зловмисника, який жорстоко вбив хлопця у Мукачеві

Поліція затримала зловмисника, який жорстоко вбив хлопця у Мукачеві

Сьогодні, 8 червня, оперативники поліції Закарпатської області затримали 24-річного зловмисника, який понад три роки переховувався від правоохоронців за скоєння особливо тяжких злочинів, зокрема розбійного нападу та жорстокого вбивства 20-річного мукачівця Сергія Спачинського. 

ВІДЕО ДНЯ

Злочин трапився ще в лютому 2019 року: тіло молодого хлопця із ознаками насильницької смерті виявили на АЗС поблизу ринку ГІД, де він працював оператором. 

Поліція затримала зловмисника, який жорстоко вбив хлопця у Мукачеві – 01
Реклама

Тоді в ході досудового розслідування поліцейські встановили, що до загибелі хлопця причетна група молодиків, один з яких тривалий час переховувався від поліції та був оголошений в міжнародний розшук. Правоохоронці весь цей час працювали, щоб встановити його місце перебування.

Читайте також:
Поліція розкрила вбивство 20-річного мукачівця, який працював на АЗС
Реклама

У результаті, навіть більше ніж через три роки переховувань, поліцейські не дозволили зловмиснику залишитись непокараним за скоєння жорстоких злочинів.

В ході проведення оперативних заходів співробітники кримінальної поліції отримали інформацію, що фігурант міг повернутися на територію області. Сьогодні його було затримано у одному із сіл Мукачівського району.

Поліція затримала зловмисника, який жорстоко вбив хлопця у Мукачеві – 02
Реклама

Підозрюваний вже дав свідчення. Йому інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 та п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, вчинений організованою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та умисне вбивство з корисливих мотивів.

Окрім цього, суд вже розглянув клопотання слідчого та обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави. Максимальне покарання, яке загрожує мукачівцю, – довічне ув’язнення.

Нагадаємо, у селі Барвінок вночі скоїли жорстоке вбивство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно