Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителі Хуста скоїли злочин у Міжгір’ї

Жителі Хуста скоїли злочин у Міжгір’ї
ВІДЕО ДНЯ

3 жовтня, близько 8:00, поліцейські Міжгір’я отримали два повідомлення схожого змісту, які стосувалися зникнення транспортних засобів. Ішлося про незаконне заволодіння мотоциклом та квадроциклом із двох сусідніх дворогосподарств. 

Співробітники поліції ретельно обстежили місце події та переглянули записи з найближчих камер відеоспостереження. У результаті проведених оперативних заходів поліцейські встановили, що до обох злочинів причетні двоє чоловіків, які пересувалися  на автомобілі Mercedes Universal.

Реклама
Читайте також:
Закарпатець під дією наркотиків, викрав автомобіль "швидкої" і скоїв ДТП

Майже одразу після отримання орієнтування вказаний  автомобіль із 26-річними хустянами поліцейські зупинили у селі Колочава, приблизно за 40 кілометрів від місця скоєння злочину. Правоохоронці затримали зловмисників і в порядку статті 208 КПК України помістили їх до ізолятора тимчасового тримання.

Реклама

На місці події також було вилучено викрадений зловмисниками мотоцикл. Місцезнаходження квадроциклу, викраденого в сусідньому дворогосподарстві, працівники поліції наразі встановлюють.

За даним фактом слідчі поліції Міжгір’я відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Відповідно до санкції статті фігурантам загрожує позбавлення волі строком від 5 до 8 років. Досудове розслідування у справі триває.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно