Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Від чоловіка неподалік ринку вкрали автомобіль

Від чоловіка неподалік ринку вкрали автомобіль

Вчора, близько обіду, до поліції звернувся 22-річний ужгородець, який повідомив про зникнення власного автомобіля "ВАЗ-2106". Хлопець розповів, що припаркував авто неподалік ринку, а сам пішов у власних справах. Проте коли повернувся, транспортний засіб вже не знайшов.

ВІДЕО ДНЯ

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції. Правоохоронці одразу розпочали пошуки автівки. Оперативники швидко встановили особу зловмисника та передали орієнтування всім екіпажам поліції. Згодом, на вулиці Анкудінова, патрульні зупинили вказаний автомобіль, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Двоє зловмисників обікрали торговий павільйон
Реклама

Керував транспортним засобом 29-річний підозрюваний. Чоловік вже раніше судимий за майнові злочини. Його освідчили й з’ясувалося, що за кермом він перебував у стані сп’яніння. 

Зловмисника наразі затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Викрадений автомобіль буде повернуто власнику.

Реклама

За фактом злочину у поліції Ужгорода відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Найближчим часом фігурантові буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно