Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві діяла шахрайська схема: подробиці від поліції

У Мукачеві діяла шахрайська схема: подробиці від поліції

Правоохоронці викрили працівника однієї з місцевих кредитних спілок на шахрайських діях. Поліцейські встановили, що до фігуранта звернулася мукачівка, яка мала на меті отримати у їхній фінансовій установі позику у розмірі 2 тисячі гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Однак зловмисник повідомив жінку, що мінімальна сума, яку вони можуть надати, це 38 000 гривень. В той самий час він запевнив клієнтку, що піде їй на зустріч та 36 тисяч гривень боргу вони одразу закриють, і таким чином жінка отримає необхідні 2 000, які в подальшому їй і залишиться погасити.

Як і домовлялися, потерпіла отримала 2 тисячі, проте інші 36 000 чоловік незаконно привласнив собі. Окрім цього встановлено, що фігурант взяв "під заставу" банківську картку потерпілої та в подальшому використовуючи її персональні дані, оформив на жінку ще один кредит у сумі 43 тисячі гривень.

Реклама
Читайте також:
Поліція просить громадян бути обачними при купівлі техніки: зафіксовано випадки шахрайства

Таким чином зловмисник лише на одній клієнтці "заробив" майже 80 тисяч гривень. Дізнавачі поліції, за процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури, зібрали достатньо доказів та повідомили шахраю про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України – ч. 2 ст. 190, ч.1 ст. 357, ч.3, ч.4 ст.358.

Реклама

"Йдеться про шахрайство, незаконне заволодіння важливим документом та викорситання завідома підробленого документа", – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Наразі розслідування у справі продовжується. Поліція встановлює можливих спільників фігуранта та інших людей, які могли потерпіти від таких дій.

Нагадаємо, на Закарпатті викрили подружжя, яке ошукувало людей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно