Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Двоє працівників ММКП "Мукачівводоканал" вимагали від мукачівця гроші за не вжиття до мукачівця санкцій, - міліція

Двоє працівників ММКП "Мукачівводоканал" вимагали від мукачівця гроші за не вжиття до мукачівця санкцій, - міліція

Двоє працівників ММКП "Мукачівводоканал" вимагали від мукачівця гроші за не вжиття до мукачівця санкцій, - міліція
Працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції спільно з правоохоронцями Управління затримали двох посадовців міського комунального підприємства...

Працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції спільно з правоохоронцями Управління затримали двох посадовців міського комунального підприємства «Мукачівводоканал» під час отримання ними неправомірної вигоди у сумі 4 тисячі гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Наприкінці травня до міськвідділу міліції звернувся мешканець міста, який повідомив, що посадовці міського водоканалу вимагають від нього гроші. За не вжиття до мукачівця санкцій у вигляді штрафу, посадові особи «Мукачівводоканалу» вимагали від нього 4 тисячі гривень.

Оперативники сектору боротьби з економічною злочинністю спільно зі своїми колегами з Управління УМВС України в Закарпатській області викрили хабарників «на гарячому», під час отримання ними вказаної суми.

Реклама

Щодо підозрюваних осіб, то наразі вирішується питання щодо їх затримання у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою у вчиненні злочину.

За фактом вимагання незаконної грошової винагороди, - розповідає начальник Мукачівського міськвідділу полковник міліції Віталій Шимоняк, - слідчий міського відділу відкрив кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Реклама

Посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Досудове слідство триває. Подальшу долю хабарників визначить суд. Гроші, як речовий доказ, вилучені.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Реклама
Двоє працівників ММКП "Мукачівводоканал" вимагали від мукачівця гроші за не вжиття до мукачівця санкцій, - міліція – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно