Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатка скоїла самогубство на очах у своїх дітей

Закарпатка скоїла самогубство на очах у своїх дітей

Днями Закарпаття сколихнула новина про те, що мама трьох дітей покінчила життя самогубством. За словами очевидців, жінка вистрибнула з восьмого поверху багатоповерхівки на очах у своїх дітей.

ВІДЕО ДНЯ

Це трапилось в угорському місті Ніредьгаза, куди сім’я з Закарпаття переїхала кілька тижнів тому. Відомо, що жінка стрибнула з багатоповерхівки на набережній Унгвар на світанку 12 лютого.

Журналісти угорського видання "SZON" поспілкувались із охоронцем багатоповехівки, який одним із перших прибув на місце трагедії.

Реклама
Читайте також:
Небезпечна інтернет-гра: 11-річна закарпатка ледь не вчинила самогубство

За словами 32-річного охоронця Кріштіана, інцидент стався приблизно між четвертою та пів на шосту в неділю вранці. "Я був просто біля будинку", – сказав охоронець, який 10 років працює у 189-квартирному будинку.

Реклама
Закарпатка скоїла самогубство на очах у своїх дітей – 01

"Потім почув сильний глухий удар. А згодом – дитячий плач, тож я підійшов ближче. Тоді я побачив дитину, яка схилилася над жінкою, яка лежала на землі. Дитина кликала матір... Тоді стало очевидно, що у жінки зламані всі кінцівки, обличчя закривавлене. Ще одна дитина стояла на балконі восьмого поверху, здається, хотіла стрибнути за мамою. Я негайно сказав їй повернутися до квартири, слава Богу, що вона увійшла", – пригадує Кріштіан Сабо, який потім зателефонував на 122. 

Ще до приїзду швидкої закарпатка померла. "У цей час хтось із сусідів жінки спустився за дитиною, звісно, ​​на той час майже на всіх балконах стояли мешканці", — продовжив охоронець і додав, що у жінки загалом є 3 дітей. За словами охоронця, її чоловік працює у Німеччині, оскільки знайшов там роботу. 

Реклама

"Сім’я переїхала сюди. Я бачив їх лише раз чи два, вони виглядали як звичайна сім’я. Я не знаю, що могло призвести до того, що мати трьох дітей наклала на себе руки. Я також чув, що вони приїхали із Закарпаття до Ніредьгази, жінка чудово розмовляла угорською", – розповів Кріштіан Сабо.

Закарпатка скоїла самогубство на очах у своїх дітей – 02

Як пишуть угорські ЗМІ, після жахливої ​​трагедії діти поїхали жити до дідуся та бабусі в інше угорське місто – Вашарошнамень.  Наразі обставини смерті українки розслідує відділ поліції Ніредьгази.

Нагадаємо, на Закарпатті посадовець вчинив самогубство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно