Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Закарпатті затримали злочинне угруповання. Поліція показала обличчя зловмисників

На Закарпатті затримали злочинне угруповання. Поліція показала обличчя зловмисників

На Закарпатті затримали злочинне угруповання. Поліція показала обличчя зловмисників
ВІДЕО ДНЯ

Оперативники кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області, використовуючи можливості відділу кримінального аналізу, знешкодили злочинне угруповання, яке діяло на території області. Його члени спеціалізувалися на крадіжках з квартир, у яких проживають люди похилого віку.

Поліцейські з’ясували, що до схеми причетні троє жителів Запоріжжя, а також один закарпатець. Йдеться про трьох жінок віком 31, 34 та 39 років, а також 30-річного чоловіка. 

Реклама
На Закарпатті затримали злочинне угруповання. Поліція показала обличчя зловмисників – 05

В ході оперативних заходів правоохоронці встановили, що фігуранти проникали в помешкання літніх людей під виглядом працівників комунальних служб. Зазвичай, зловмисники діяли по двоє. Доки одні спілкувалися з потерпілими, інші шукали і викрадали грошові заощадження, коштовності та інші цінні речі. 

Реклама
Читайте також:
Затримано групу зловмисників, які обкрадали автомобілі ужгородців

Оперативники затримали усіх чотирьох зловмисників одразу після скоєння ними чергового такого злочину. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі встановлено їхню причетність до щонайменше трьох таких випадків, скоєних на території обласного центру. Постраждалими виявилися пенсіонери віком від 80 і більше років, яких обікрали на суму близько 150 тисяч гривень. 

На Закарпатті затримали злочинне угруповання. Поліція показала обличчя зловмисників – 06
Реклама

За місцем проживання фігурантів поліцейські провели обшуки. У підозрюваних вилучили грошові кошти у сумі 64 тисячі гривень та 2 тисячі доларів США, коштовні прикраси та нагрудні медалі. Також вилучено і транспортний засіб, яким фігуранти користувалися під час вчинення ними злочинів.

Поліцейські наразі встановлюють інших осіб, які могли потерпіти від дій цих зловмисників. Якщо ви впізнали людей, що зображені на фото, і ви стали жертвою їхніх злочинних дій, просимо звернутися на лінію «102» або ж до найближчого відділку поліції.

"Затриманим повідомлено про підозру та буде обрано запобіжний захід. За скоєне їм загрожує до 8 років ув’язнення", – зазначили в відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно