Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Посадовцю Ужгородської міськради оголосили підозру: що він накоїв

Посадовцю Ужгородської міськради оголосили підозру: що він накоїв

Закарпатська обласна прокуратура повідомила про підозру начальнику одного з управлінь Ужгородської міської ради за фактом внесення завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів (ч. 1 ст. 366 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

Встановлено, що посадовець розробив протиправний механізм зміни цільового призначення землі колишнього промислового підприємства, що давало змогу власнику створити умови для її вигідної реалізації в майбутньому. Йдеться про ділянку на Слов’янській набережній в Ужгороді.

Згідно з даними генплану міста та детального плану території, ця ділянка розташована в зоні промислових підприємств і є територією виробничої забудови, що унеможливлювало проведення там будівництва комплексу багатоквартирних житлових будинків.

Реклама
Читайте також:
В області судитимуть посадовця за перевищення службових повноважень

Так, підозрюваний вніс неправдиві відомості до ряду документів при розробленні містобудівної документації. Метою цього недостовірно вказав «комплексний підхід у формуванні нової забудови міста».

Реклама

Крім цього, посадовець, усупереч вимог законодавства у сфері містобудування та Земельного кодексу, погодив проєкт зміни цільового призначення земельної ділянки.

Посадовцю Ужгородської міськради оголосили підозру: що він накоїв – 01

Такі протиправні дії безпосередньо вплинули на фінансову та ринкову привабливість згаданої земельної ділянки та створили умови для її забудови багатоквартирним будинком.

Реклама

Готується клопотання щодо обрання особі запобіжного заходу та відсторонення від посади. Досудове розслідування здійснює СУ ГУ Нацполіції Закарпаття за оперативного супроводу Управління СБУ в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно