Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція розповіла, що накоїв уродженець Донецької області на Закарпатті

В області затримали групу ухилянтів

У результаті співпраці співробітників поліції Берегова, Держприкордонслужби та СБУ, на Закарпатті перекрито ще один канал нелегальної переправи військовозобов’язаних чоловіків.

Правоохоронці встановили організатора злочинної схеми – уродженця Донецької області, який проживає на Берегівщині. Встановлено, що чоловік знайшов трьох клієнтів, яким пообіцяв за 3 тисячі доларів з кожного переправити їх до сусідньої країни в обхід офіційного пункту пропуску.

ВІДЕО ДНЯ

Організатора злочину, а також  його клієнтів – закарпатців віком від 35 до 40 років, правоохоронці затримали в селі Боржава Берегівського району. Встановлено, що чоловік планував переправити втікачів до Угорщини через річку.

Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області, про це свідчить і знайдений в його автомобілі надувний човен та прилад нічного бачення. Транспортний засіб марки «Citroen», на якому вони пересувалися, поліцейські вилучили.

Реклама
Читайте також:
Впродовж доби прикордонники затримали 16 чоловіків призовного віку

Організатора злочину затримано та відповідно до статті 208 КПК України поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі поліції повідомили йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.

Реклама

На втікачів складено адміністративні протоколи за ч.2 ст.204-1 КУпАП. Також поліцейські встановлюють можливу причетність до злочину інших осіб. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, в Україні ввели важливі зміни, пов‘язані з виїздом за кордон.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно