Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві водій наїхав на авто патрульних: відео

У Мукачеві водій наїхав на авто патрульних: відео

Нетверезий чоловік під час втечі від правоохоронців скоїв ДТП.

Нещодавно на об’їзній міста Мукачево було виявлено водія, який рухався на транспортному засобі ВАЗ та порушив правила дорожнього руху.

ВІДЕО ДНЯ

На вимоги патрульних зупинитися керманич розпочав втечу, при цьому продовжуючи порушувати ПДР. Після переслідування та блокування водій все ж зупинився, при цьому наїхавши на службове авто поліцейських.

Читайте також:
На Закарпатті сталася ДТП за участі патрульного авто
Реклама

У ході спілкування із водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, на що йому одразу запропонували пройти огляд за допомогою драгера. Результат — 2,38 проміле, що майже у 12 разів перевищувало допустиму норму алкоголю в крові.

На порушника склали ряд адміністративних матеріалів: за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог поліцейського), за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом без права керування) КУпАП. за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Реклама
Ми виявили та затримали нетверезого керманича, який тікав від поліції, та скоїв ДТП

Ми виявили та затримали нетверезого керманича, який тікав від поліції, та скоїв ДТППодія трапилась вихідними. Близько 4-ї години, на об'їзній Мукачева, патрульні виявили водія, який, рухаючись на авто ВАЗ порушив ПДР.Поліцейські вирішили зупинити керманича, однак на звукові та світлові спецсигнали водій не реагував та не виконував законної вимоги про зупинку, створював аварійні ситуації іншим учасникам дорожнього руху.Патрульним розпочали переслідування та вже невдовзі їм вдалося зупинити керманича шляхом блокування, однак під час цього водій здійснив наїзд на службове авто поліцейських.Під час спілкування поліцейські помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння, на що йому одразу запропонували пройти огляд за допомогою драгера. Результат — 2,38 проміле, що майже у 12 разів перевищувало допустиму норму алкоголю в крові.На порушника склали ряд адміністративних матеріалів, а саме:✅ за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог поліцейського),✅ за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ✅ за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом без права керування) КУпАП.✅ за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Posted by Патрульна поліція Закарпатської області on Monday, March 25, 2024
На Закарпатті затримали п’яного водія

Раніше у Мукачеві виявили нетверезого водія з рекордно високим ступенем сп’яніння.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно