Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Мукачівщині брат обікрав рідну сестру, а гроші, отримані незаконним шляхом, пропив

На Мукачівщині брат обікрав рідну сестру, а гроші, отримані незаконним шляхом, пропив

На Мукачівщині брат обікрав рідну сестру, а гроші, отримані незаконним шляхом, пропив
На Мукачівщині оперативники карного розшуку затримали чоловіка, який обікрав рідну сестру. Спокусився 50-річний чоловік на точильний станок, який наступного дня продав, а гроші прогуляв. За...

На Мукачівщині оперативники карного розшуку затримали чоловіка, який обікрав рідну сестру. Спокусився 50-річний чоловік на точильний станок, який наступного дня продав, а гроші прогуляв.

ВІДЕО ДНЯ

За допомогою до правоохоронців жінка звернулася у відчаї. Ганна, саме так звали заявницю, підозрювала рідного брата в крадіжці точильного станку. Адже непутящий брат, ніде не працював, зловживав спиртними напоями, а нещодавно залишився і без домівки, позаяк дружина з дітьми вигнали його з будинку.

Крадіжка станку сталася ще наприкінці листопада, проте сестра сподівалась, що брат поверне крадене і не доведеться з`ясовувати стосунки з ріднею через правоохоронців. Ані умовляння, ані погрози звернутися до працівників міліції на брата не діяли, тому за справу взялись розшуковики.

Реклама

Оперативники карного розшуку провели необхідну перевірку і дійшли висновку, що крадіжка з будинку – справа рук непутящого брата потерпілої. А невдовзі зізнався і сам зловмисник. Розповів, як одного дня вирішив провідати сестру, котра мешкає в сусідньому селі, тоді і побачив на даху станок, яким родичі не користувались. Невдовзі, коли чоловікові забракло грошей, він вирішив проникнути на дах і викрасти чуже.

Точильний станок, вартість якого близько 1,5 тис.грн, чоловікові вдалось продати за 300 грн. Цієї суми йому вистачило на горілку та закуску.

Реклама

За даним фактом слідчими міськвідділу відкрито кримінальне провадження за част.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Підозрюваний зізнався правоохоронцям: судимості не боїться - боїться одного, що єдина сестра відвернеться і ніколи не пробачить образи.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно