Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • 23-річному мукачівцю доведеться відповідати за втечу від інспекторів ДАІ та ДТП в Ужгороді

23-річному мукачівцю доведеться відповідати за втечу від інспекторів ДАІ та ДТП в Ужгороді

23-річному мукачівцю доведеться відповідати за втечу від інспекторів ДАІ та ДТП в Ужгороді
Зухвалому 23-річному жителю міста Мукачево доведеться не тільки сплатити штрафи, а, ймовірно, ще й «завітати» на тюремні нари. У вересні близько першої години ночі цей молодик, перебуваючи під дією...

Зухвалому 23-річному жителю міста Мукачево доведеться не тільки сплатити штрафи, а, ймовірно, ще й «завітати» на тюремні нари. У вересні близько першої години ночі цей молодик, перебуваючи під дією наркотиків, створив аварійну ситуацію в місті Ужгороді, яка могла спричинити шкоду життю і здоров’ю людей.

ВІДЕО ДНЯ

Нічної пори співробітники Державтоінспекції проводили профілактичне відпрацювання обласного центру Закарпаття. Їх увагу привернув автомобіль «Skoda Superb» чорного кольору, який на великій швидкості «пролетів» по вулиці Гагаріна, незважаючи на вимоги дорожніх знаків.

Вимогу працівників ДАІ про зупинку водій не виконав, а навпаки, збільшив швидкість руху, тим самим створюючи аварійні ситуації іншим учасникам дорожнього руху. Увімкнувши сирену та проблискові маячки, міліціонери розпочали переслідування правопорушника. Невдовзі втікач, не впоравшись з керуванням, допустив наїзд на паркан та бордюрний камінь по вулиці Минайській, в результаті чого перекинувся на своєму автомобілі...

Реклама

На прохання пред’явити документи й пройти до службового автомобіля для з’ясування особи, водій категорично відмовився, а далі став чинити фізичний опір: шарпав працівників міліції за формений одяг, штовхав, виражався нецензурною лайкою, погрожував їм фізичною розправою і звільненням з органів внутрішніх справ та намагався втекти…

В присутності понятих при огляді салону іномарки правоохоронці виявили та вилучили з переднього пасажирського сидіння поліетиленовий пакет з білою кристалічною речовиною. Як засвідчила експертиза, це був синтетичний наркотик метамфетамін. Окрім того, міліціонери виявили та вилучили кастет, який знаходився в бардачку автомобіля.

Реклама

Після чого порушника було доставлено до медзакладу і проведено медичне освідчення, у результаті якого встановлено, що водій перебував за кермом, будучи в стані наркотичного сп'яніння.

Відносно порушника Правил дорожнього руху були складені адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння), за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), за ч.1 ст.122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) та за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, автомобільних доріг, дорожніх споруд чи іншого майна). Крім цього, автомобіль правопорушника поставлено на штрафмайданчик.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України, а саме за ч.1 ст.309 (Незаконне перевезення наркотичних засобів) та за ч.2 ст.263 (носіння холодної зброї). Правопорушнику оголошено про підозру у скоєнні даних злочинів та визначається міра запобіжного заходу. А остаточне слово у справі мукачівського «наркогонщика» - за судом.

Реклама

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно